Praktijkcursus categorie B. (auto)

Veiligheid is het belangrijkste facet in het verkeer. "Verkeersschool Jannie Jansen" heeft daarom veiligheid hoog in het vaandel staan. Om te kunnen waarborgen dat jij als leerling dat veilige gevoel ook kunt krijgen, is er gekozen voor een lesauto die deze opties in zich heeft.
De auto waarin je les krijgt is een KIA STONIC of een KIA SPORTAGE AUTOMAAT (met hoge instap) die beiden voorzien zijn van dubbele bediening en door het C.B.R. zijn goedgekeurd. Samen met je instructeur bepaal je wanneer, hoe laat en hoe vaak je wilt lessen. Deze afspraken worden ingevuld op je leskaart die je krijgt wanneer je begint met lessen. Op een instructievorderingenkaart wordt bijgehouden wat je per les hebt gedaan en hoe de instructieonderdelen uitgevoerd zijn zodat je op de hoogte blijft van je eigen vorderingen.

Daar "Verkeersschool Jannie Jansen" je persoonlijk wil begeleiden krijg je ook individueel les dat wil zeggen dat je niemand hoeft op te halen of weg te brengen. waardoor je een maximaal rendement haalt uit jouw lessen.

Tijdsduur van de lessen: 60 minuten


Kosten van een praktijkles: Na een telefonische afspraak geven wij in een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek aan hoe onze werkwijze en wat onze tarieven zijn.

Geslaagden
Geen geslaagden
(bekend)
deze week

<< week 40 2024 >>
Contact
Stadselaan 15
5555 AK Valkenswaard
[t] 040 2019238
[m] 06 20037208
Admin (alleen voor beheer)